IS UW DAK AAN RENOVATIE TOE?

Een goed geïsoleerd dak is de basis van het comfort in uw woning. Iedereen weet dat een waterlek in het dak veel kan beschadigen in de woning. Wist je ook dat een oud of slecht geïsoleerd dak kan leiden tot een warmteverlies van 40%?

U kan u huis beter verwarmen tegen minder kosten of net koeler houden op warme zomerdagen. Ontdek de laatste technologieën!


Beschermt uw dak optimaal?

DAKWERK DOOR VAKWERK


Met meer dan 10 jaar ervaring in dakwerken, biedt Renovatie Meesters passionele en detailgerichte renovatie-, isolatie- en herstelwerkzaamheden aan uw dak aan. Dankzij onze flexibiliteit, snelheid en het gebruik van duurzame en innovatieve technieken, garanderen wij betaalbaarheid, kwaliteit en vakmanschap, zelfs in situaties waar snelheid geboden is.

CONTROLEER UW DAK 

 
 

Breekt de volgende wolkbreuk bij u in?

 
 

De meeste warmte ontsnapt via het dak

 
 

Vliegen de pannen van uw dak?

Splits e-mailadressen met een komma.

Wij komen gratis en vrijblijvend bij u langs.

Dakisolatie

Isolatie van het dak is van essentieel belang voor energie-efficiëntie en comfort in uw huis, aangezien de meeste warmte via het dak ontsnapt.

Zowel hellende als platte daken kunnen worden geïsoleerd, waarbij de voorkeur uitgaat naar externe isolatie voor platte daken.

Bovendien biedt de overheid financiële steun voor dakrenovaties en isolatie. Ontdek hoe u kunt besparen op uw energierekening en zorgen voor een gezonder binnenklimaat.

VRAAG VRIJBLIJVEND ADVIES 
 

Dakstructuren

Er zijn twee hoofdcategorieën dakstructuren: platte en hellende daken.

Renovatie Meesters heeft uitgebreide ervaring met beide soorten daken. Een plat dak renoveren is meestal kosteneffectiever dan het renoveren van een hellend dak vanwege de snellere werkzaamheden. Hellende daken zijn echter beter bestand tegen extreme weersomstandigheden en hebben efficiënte waterafvoersystemen. Ontdek hoe onze deskundige team u kan helpen bij de renovatie van uw platte of hellende dak.

Dakbedekking


Dakbedekking bepaalt de uitstraling van je dak, een renovatie is het ideale moment om eens stil te staan bij de hele waaier aan mogelijkheden.

 • Hellend dak 
  • Dakpannen
  • Metaalplaten
  • Leien dak
  • Zinken dak
 • Plat dak
  • EPDM
  • PVC
  • Bitumen/Roofing  

Renovatiemeesters laat uw huis besparen en stralen!

BEREKEN RENDEMENT VOOR UW DAK  


Erkende aannemer en asbestverwijderaar

Kwaliteit en betaalbaar

Vlotte communicatie en organisatie

 
Wat de mensen van ons zeggen


Zit u met plannen?

Heeft u ideeën? 

Voor elk project en voor elke klant staat een team ter beschikking, complementair en toegespitst op de wensen van de klant en de situatie van het project. 

- Wij helpen u binnen 24u.

Geef ons een seintje en we berekenen vrijblijvend de mogelijke kosten voor uw project.   Onze teams garanderen u snelheid, flexibiliteit en kwaliteit op maat.